Onderste laag
Pecannoten, kokosolie en vanille-extract.
Blenden tot het het fijn genoeg is om een bodem van te maken. Even laten rusten in de koelkast terwijl je de andere lagen maakt.
Middelste laag
Geschilde courgette, ongezouten cashewnoten die zo lang mogelijk (minimaal een uur) in water zijn geweekt, wat agavesiroop*, vanille-extract, kokosroom, kokosolie en kokosmelk. Blenden tot het vloeibaar is.
- oké, het is bijna helemaal zonder suiker – je kunt ook ander zoet gebruiken, of fruit, of niets
Bovenste laag
Restant middelste laag met een zootje diepvriesframbozen erdoor.
De middelste laag goot ik uit de blender tot er nog een klein beetje over was, toen heb ik de cake in de vriezer gezet. Toen het iets bevroren was, heb ik de bovenste laag eroverheen gegoten. Daarna alles een nachtje in de vriezer laten staan, en dan in de koelkast bewaren. 🙂 Heel lekker!
Update: ik ga hem binnenkort maken met een zachte bodem.
Geef een reactie